Z lesom do naravnega videza vašega vrta, teras in dvorišč

28. 04. 2020
Z lesom do naravnega videza vašega vrta, teras in dvorišč
Spoznajte občutek topline in nežnosti, ki jo pričara hoja po lesu.

Ali veste kako zelo pomembno je načrtovanje urejanja okolice vašega doma? Razkrivamo, kako do naravnega videza!

1. Izbira pravega lesa za vaš projekt


Les je najbolj hvaležna izbira, saj je topel tako na pogled kot tudi na otip ter predvsem zagotavlja dolgoročnost ob ustreznem vzdrževanju. Več o vzdrževanju z naravnimi olji si lahko preberete tukaj.

Z izbiro lesa boste dosegli naravni videz vašega vrta, dvorišča, terase ter poskrbeli, da se boste tudi v mestu počutili kot bi bili sredi narave.

V našem skladišču imamo največjo zalogo lesa za terase, fasade, ograje in druge lesene projekte, dostavljamo po celi Sloveniji.


največja zaloga in ponudba lesa v sloveniji

2. Pravo razmerje materialov


Za smiselno umestitev vseh materialov za ureditev vaše okolice je izrednega pomena ravnovesje, da boste dosegli dovršen videz in udobje.

Pri teh odločitvah vam z veseljem pomagajo tudi naši zaposleni. Dosegljivi smo na 01/256 04 31 in #EM#696f646c4471636663277962#EM#

projekti iz lesa 01

3. Skrivnost je v detajlih


Za naravni videz lahko izberete vrtne grede in si sami pridelate dišeča zelišča in zelenjavo ter poskrbite za samooskrbo. Na voljo imamo različne dimenzije vrtnih gred, več tukaj!

Celoto vaše okolice boste zaokrožili tudi z naravnim kamnom, ki bo dala pikico na i vašemu domu. Velika izbira različnih vzorcev naravnega kamna iz zaloge in V AKCIJI!


NAROČI ZDAJ!


Postopek naročila: 


2. Plačilo (izberite eno izmed možnosti plačil)

3. Prevzem v skladišču (po predhodnem dogovoru)

projekti iz lesa 02