Razvajanje na leseni terasi tudi jeseni

25. 08. 2020
Razvajanje na leseni terasi tudi jeseni
Pred vrati je začetek novega šolskega leta, pa tudi jesen! Na vaši leseni terasi se razvajanje nadaljuje tudi v hladnejše obdobje leta. Preverite naše namige in ideje za prihajajoče jesenske dni!

Prostor za sprostitev

Vaša lesena terasa je popolni kotiček za sprostitev po napornem dnevu. Ko zahladi, si ustvarite čudovit ambient z elementom ognja - prižgite dekorativne luči, velike sveče ali zakurite kamin!

lesene terase 01  lesene terase 02

Zaščita pred hladnim vetrom

Ko potegne prvi hladni piš, se na terasi zaščitite z leseno pergolo ali ograjo, ki bo ustvarila pregrado pred vetrom in topel kotiček, kjer se lahko nastavite soncu.

lesene terase 03  lesene terase 04

Urbane terase

Tudi v mestu lahko ustvarite čudovite kotičke za sprostitev na balkonu ali terasi - z dodatkom lesenih podov usvarite domač in topel ambient, manjša pergola pa poskrbi za zaščito pred radovednimi pogledi - za popolno zasebnost in mir.

lesene terase 05  lesene terase 06

Lesene vrtne hiške

Prihod jeseni pomeni tudi, da se vrtna sezona počasi poslavlja. Pospravite vrtno orodje, opremo in kosilnico v vrtno hiško, ter jih zaščitite pred vremenskimi vplivi, dežjem in rjo. Pospravljen in urejen vrt prispeva k umirjenemu oddihu.

lesene vrtne hiške 01  lesene vrtne hiške 02


Pripravite vaš les na hladne dni!

Naravna zaščita lesa pred vremenskimi vplivi

V ponudbi imamo celoten program Osmo - Osmo olje in premazi za les za naravno zaščito notranjih in zunanjih lesenih površin!