Lesene ograje

 

Lesene ograje poskrbijo za dotik narave


Lesene ograje nam nudijo zasebnost in zaščito pred radovednimi pogledi ter ohranjajo čar domačnosti in topline. Lesene ograje se lahko zaščiti s površinskimi premazi. V kolikor jih dodatno ne zaščitimo, lesene ograje s časom dobijo značilno sivino, ki je odraz naravne zaščite in staranja lesa.

Ogradite svoj dom z uporabo lesene ograje, zaščitite se pred nezaželenimi pogledi in poskrbite za naraven okras vašega vrta ali dvorišča.


lesene ograje
lesene ograje vračajo naravo v mesto


Ponudba za lesene ograje


V naši ponudbi nudimo vse potrebno za izdelavo lesene ograjeletve za lesene ograje, prečke za ograje, stebre, ročaje in deske. Vse na enem mestu! PREVERITE TUKAJ!
Potrebujete pomoč pri naročilu potrebnih materialov in količin? 

Pokličite nas na 01 423 50 12 ali nam pišite na #EM#696f646c4471636663277962#EM# 
za svetovanje ali informativno ponudbo!lesene ograje  lesene ograje

Zaščita lesene ograje pred vremenskimi vplivi!


Da bodo vaše lesene ograje živele dlje, jih ob postavitvi zaščitite pred vremenskimi vplivi s fiksirno impregnacijo

Premaz Seasonite uporabljamo za osnovno zaščito novega lesa na zunanjih površinah. Je na vodni osnovi, brez barve in brez vonja. Premaz novi les globinsko zaščiti in tako regulira prehajanje vlage v les in iz njega. Hitro in nekontrolirano prehajanje vlage povzroča namreč zvijanje, cepljenje, trščičenje in pokanje lesa.

Textrol olje se uporablja za vse zunanje lesene površine in zaščiti les pred vremenskimi vplivi od znotraj navzven. S tem se omogoča elastičnost lesa, zagotavlja se prehajanje vlage, ni luščenja in plesnenja.

lesene ograje  lesene ograje


O Sibirskem macesnu
(Larix sibirica) 

Zaradi težkih vremenskih razmer in kratke vegetativne dobe sibirske tundre, je les macesna za lesene ograje obstojen in stabilen. Priporočljiv je za izdelavo vrtnih in balkonskih ograj. Letve so na vrhu zaobljene in brez profila. Les je kontrolirano sušen v sušilnih komorah. Je fino obdelan in pripravljen za takojšnjo vgradnjo. Zaradi opisanih značilnosti ne potrebuje dodatne zaščite, lahko pa se ga olji ali luži. 

Izbira lesa Sibirskega macesna predstavlja nakup kakovostnega materiala po privlačni ceni.

sibirski macesen